Koření kulinář Petr Stupka

Koření kulinář Petr Stupka - kvalitní koření do Vaší kuchyně

Koření kulináře Petra Stupky je výběrové mimořádně kvalitní koření s bohatým aroma a vytříbenou chutí.

Kvalita koření v České gastronomii je v posledních letech značně podceňována. S tímto stavem se rozhodl bojovat známý kulinář Petr Stupka. Jeho koření Vás vrátí do dob Vašich babiček, kdy se ještě na kvalitě koření nešetřilo.

Koření kulinář – mimořádná kvalita do Vaší kuchyně

Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení.

Český výrobce kvalitního koření

Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka – Tábor – Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu.

Kvalita a cena koření

Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!

Nakupte koření kulinář

Na naší prodejně v Příbrami Vám rádi koření předvedeme, můžete k němu osobně přivonět a ocenit na vlastní oči jeho kvalitu.
Skladem máme momentálně všechny druhy koření kulinář – na gril, maso, omáčky, polévky, pomazánky, pečení…

Kulinář Petr Stupka kvalitní koření

Kulinář Petr Stupka

Známého kuchaře můžete vidět v sobotním pořadu „Hoby naší doby“ s Jiřinou Bohdalovou nebo v nedělním pořadu „Receptář prima nápadů“ s Přemkem Podlahou. V obou uvedených dílech pan Stupka griluje na terakotových grilech Jata.

1 komentář u „Koření kulinář Petr Stupka

  1. Rudolf Holub

    Dobrý den pane Stupko,
    Omlouvám se, že Vás zdržuji, ale mám rád nejen Vaše recepty, ale i osobité, srozumitelné poání.
    Proč Vás obtěžuji – Při závěrečném kontraktu v Pekingu, uspořádal partner banket (č fan). K předposlednímu chodu přinesli na podlouhlé míse rybu, stojící na břiše, vypadajiící jako světle hnědá, lesklá, keramická soška.
    Velikostí se podobala kaprovi, ale měla tak měkkou kůži, že se maso dalo odtrhávat hůlkami (druh ryby, nebo stažená kůže). Přišel zážitek, který Vám chci popsat jako inspiraci: První i další sousta zprvu chutnala sladce, jako karamelově, ale zkousnutím došlo na pálivou chuť (asi čili). Bylo to výborné a tak jsem si dovolil se s Vámi podělit o tento zážitek. Srdečně Vás zdravím, přeji pevné zdraví a štěstí. Rudolf Holub

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *